Klik hier en bestel direct in onze webshop tegen scherpe prijzen

OFFERTELIJST


in lijst: 0PRODUCTENOVER ONS
NORAH Plastics
TRANSPORT- EN OPSLAGSYSTEMEN SINDS 1953 Kunststof Bakken, Stapelkratten, Dollies, Opslagtonnen, Kunststof Transportwagens, Opslagekken en Plastic pallets. De beste keuze voor de FOOD en NON-FOOD Industrie
FotootjeFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto

NORAH Plastics ® Opgericht 1 maart 1953


Gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van duurzame kunststof transport en opslagsystemen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwalitatief doordachte systemen welke aan strenge normen en eisen voldoen. 

Geschiedenis

In 1953 richtte Arnoldus Noordermeer in Arnhem een constructiebedrijf in bouwmachines op. Ontstaan uit de naoorlogse opbouwperiode door het assembleren van bouwkranen, betonmolens en bouwliften. 


Daaropvolgend vindt er verandering plaats in het assortiment toen in 1962 de eerste speciekuip van polyethyleen werd geïntroduceerd. Om zich meer op plastic industriemarkt te focussen en verwarring met NORAH Bouwmachines te voorkomen is de bedrijfsnaam veranderd in NORAH Plastics. Aansluitend in 1968 bracht het bedrijf de eerste kunststof transportkuip en kunststof transportpallet op de markt. Dit succes heeft uiteindelijk ertoe geleidt dat het bedrijfslogo hiervan is afgeleid.


Bekendheid 


Grote naamsbekendheid verkreeg het bedrijf door kenmerkende slagzinnen en deelname aan vakbeurzen.

  • Plastic zo sterk als staal...
  • Met NORAH Containers in uw werk staat u dubbel zo sterk...

SpecialisatieHedendaagse dag wordt er naar diverse landen geëxporteerd, het assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten - wat op de website wordt weergeven omvat een klein gedeelte van het totale assortiment. NORAH Plastics de specialisten op het gebied van duurzame verpakking en transportsystemen - sind 1953.

Voor vragen kunt u ons altijd e-mailen info@norah.nl of bellen. Ons team van verkoop specialisten staan voor u klaar.