Klik hier en bestel direct in onze webshop tegen scherpe prijzen

OFFERTELIJST


in lijst: 0PRODUCTENHOME
NORAH Plastics
TRANSPORT- EN OPSLAGSYSTEMEN SINDS 1953 Kunststof Bakken, Stapelkratten, Dollies, Opslagtonnen, Kunststof Transportwagens, Opslagekken en Plastic pallets. De beste keuze voor de FOOD en NON-FOOD Industrie
FotootjeFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto

   
Artikelnummer:
TOEVOEGEN AAN OFFERTELIJST
Aantal:   Opmerkingen:


Maat:    Inhoud:

NORAH Plastics

Sinds 1953 ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardige diverse duurzame transport- en opslagsystemen. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwalitatieve doordachte systemen welke aan strenge normen en eisen voldoen. De productie van het uitgebreide NORAH-programma wordt grotendeels volledig computer gestuurd en wordt vervaardigd op de meest gesofistikeerde spuitgietmachines van dit moment. Hierdoor kunnen vernieuwingen en innovaties,snel en geruisloos worden geïmplementeerd. Op deze wijze verzekeren wij al onze klanten van een vaste hoge kwaliteit. Bij de productie van de kunststof bakken met het levensmiddel symbool wordt uitsluitend 1A-nieuw kunststof materiaal gebruikt. Voor typische behoeften of speciale aanwendingen doen we beroep op uitgekiende grondstoffen waarbij rekening wordt gehouden met temperatuurstabiliteit, draagkracht, slagvastheid en reinigingsbehoeften.

Onze producten worden reeds lang met grote tevredenheid gebruikt in vele industrietakken zoals de voedingsnijverheid, confectie, bouwondernemingen, wasserijen, farmaceutische nijverheid en de afvalverwerking.

Het programma omvat meer dan 1000 verschillende artikelen waaronder een uitgebreid assortiment afvalbakken, stapelrekken, palletten, stapelbakken, tonnen e.d. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ook voor u op specifieke wens een passende oplossing aan te bieden.

Overtuig u zelf van onze jarenlange expertise en neem vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen kunt u ons altijd e-mailen info@norah-plastics.nl of bellen. Ons team staat graag voor u klaar.