Klik hier en bestel direct in onze webshop tegen scherpe prijzen

OFFERTELIJST


in lijst: 0



PRODUCTEN



NIEUWS
NORAH Plastics
TRANSPORT- EN OPSLAGSYSTEMEN SINDS 1953 Kunststof Bakken, Stapelkratten, Dollies, Opslagtonnen, Kunststof Transportwagens, Opslagekken en Plastic pallets. De beste keuze voor de FOOD en NON-FOOD Industrie
FotootjeFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto

Innovatie, vernieuwing, trends en tips vindt u hier bij NORAH


Nieuw in het assortiment: Kunststof stapel- en nestbare bak - XXL in euroformaat met rechtenwanden voor optimale vul capaciteit.

Na de introductie
van de volgende euro afmetingen: 300x200mm, 400x300mm, 600x400mm en 800x600mm lanceren  wij wederom als eerste op de verpakkingsindustrie de nieuwste op rij 1200x400x200 mm,

Uitermate geschikt voor lange materialen of halffabricaten, waar een lange transportbak voor  nodig is, welke ook nog is afgestemd op de logistieke  transportafmeting euronorm. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen; 1200 x 400 x 200 mm met gesloten bodem en zijkanten en twee open handgrepen, of gesloten bodem en zijkanten 1/2 geperoreerd met twee open handgrepen voor optimale handeling.

De XXL stapel- en nestbare bak in euro afmeting is gemaakt van food grade HDPE.
De gladde binnenwanden zorgen voor eenvoudige reiniging en hygienisch gebruik in contact met levensmiddelen. De bakken zijn stapelbaar en nestbaar, hierdoor 50% volume reductie, voor retourtransport of opslag.

>>> Voor meer informatie XXL stapel en nestbare opslagbak klik hier <<<


Nieuw in het assortiment: Kunststof scheppen, kruidenscheppen, schrapers en roerspanen
voor de levensmiddelen industrie.

Onze serie reeks, solide en stootvast duurzame kunststof handgereedschap worden vervaardigd uit een stuk van polypropyleen. Ergonomische ontworpen voor optimale handcomfort en dagelijks intensieve handeling.

Alle producten zoals de Kunststof scheppen en batsen, kruiden en grondstoffen schraper
en roerspanen zijn glad en rond afgewerkt en diverse kleuren leverbaar, dit om grondstof resten en kruisbesmetting te vermijden en voor optimale hygiene controle!

>>> Voor meer informatie kunststof scheppen en kruidenscheppen klik hier <<<


Nieuw in het assortiment: Dollie stapelaar uit RVS
Voor efficient opslag en vervoer van meerdere transport
dollie onderstellen tegelijkertijd.


De stapelaar is voorzien van 4 zwenkgaffels met rubbersloopvlak waarvan 2 met rem. Frame vervaardigd uit RVS edelstaal materiaal 1.4301. Uitermate geschikt voor gebruik en in natte-, koude omgeving.

Eenvoudig verplaatsen, transporteren, verzamelen en groeperen van onze transport dollies

>>> Voor meer informatie dollie stapelaars klik hier <<<


Nieuw in het assortiment: Horeca transport bak, in euro transport formaat!

De bakken zijn stapelbaar en nestbaar, hierdoor 50% volume reductie, voor retourtransport of opslag. Leverbaar in de afmeting 600x400x200mm met geperforeerde bodem en zijwanden. De bakken worden gemaakt van HDPE-levensmiddelen geschikt kunststof materiaal. Stoot en slagvast met een Temperatuurbestendigheid van -30 C tot +60 C.

Ideaal als catering bak aan zorginstellingen, grootkeukens, Horeca, groothandel of te gebruiken als productie bak. De gladde binnenwanden zorgen voor eenvoudige reiniging en hygienisch gebruik in contact met levensmiddelen.

>>> Voor meer informatie Horeca transport bakken klik hier <<<
 




Norah Plastics introduceert nieuwe Hygiene pallets met gesloten bovendek; voor toepassing in diverse branches zoals vleesindustrie, AGF sector, vis- verwerking, bakkerijen, zoetwaren industrie, distributiecentrums en magazijnen.

Onze kunststof pallets zijn uitsluitend gemaakt van eersteklas grondstof materialen, uit 1 stuk gefabriceerd, op hygienisch geschiktheid getest en compatibel met alle standaard handeling en transportsystemen. De pallets zijn reparat